Saturday, January 29, 2011

What boys usually do -____-"

HI BOYS! haha no offence okay! This is just for fun :D
I did this 'research' on internet. So dont blame me, internet cakap aku elaborate jaa.
What Boys Usually Do. okay here it goes.
Eh btw, When i say boys. I MEAN REALLL BOYSS!
gay pondan mak nyah lembut sotong sutun udang ikan ayam, tak kiraaa!!

1) They wore the same stuff every single time -__-"
Pernah hampa tengok boys pakai baju multi-style? haha takkan kan kan kan :p
Harini pakai baju stripe hijau, then mak dah basuh, hampa pakai balik. Baju baju dalam almari tinggi gunug himalaya tu hampa nak buat apa tah?!
Cuba girls? Hahhh pakai sekali, kot lagi setahun baru pakai balik.

2) They dont care about uniforms in public.
For some people, pakai baju ada LAMBANG SEKOLAH tu kira embarrassing gila aa.
Keluaq pakai baju 'Kelab Bowling Sek Men Lebuh Kepit Kepit', nak kena gelak ka?
Haha but for boys, its typical for them. Even baju rumah sukan pun jadi tees.
Best kan? Easy lah life hampaaaaaaaa!

3) Girls dumb them, Carik lain laa brader.
Kenapa hampa cepat sangat move on?! If girls kena dumb, tudiaaaaaaa.
Seminggu sebulan teriak keluaq air mata darah horlick sirap bandung habih!
Tak makan, mandi tak basah la tidoq tak lena la. Cehh cakap ja lebih hahaha.
Tapi tapi, boys? Harini kena dumb esok dah ada baru. <-- some ja okay! :))
Well, ada la jugak yang over the emotional. Kena dumb teriak teriak then okay balik!
Betoi takkk? Haa haa apa sengih sengih?!

4) Forgive and Forget.
Ni one benefit being a boys. They forgive and they totally forget!
Pi la carik gaduh ngan boys, sampai depa jadi macam donald duck keluaq asap tu.
Then esok pi mintak maaf buat muka sadis sekupang sesen. Hehhh sat ja :|
"Ohh takpa, saya faham. Awak tak sengaja. Lupakan jelah eh."
Cuba hampa carik gaduh ngan girls? Kot kena ligan dengan machine gun laa.
"HOI LANCET HANG SIAL BUAT AKU MACAM SAMPAH NAK MAI MINTAK MAAF MELUTUT SAMPAI NAMPAK MUKA MACAM HOMAIGOSH GELI AKU TENGOK! MATA AKU BURNING HELP HELP HELP"

5) They can be sooo sweet and they can be a great devil
You know bagi ros chocolate candy bentuk love, bear sebesaq rumah banglo and whatsoever.
Sweet kan? OWWWWWWWWWWW, okay mengidam :| hahaha
and they can also play trick on you, khianat buat lahanat. juai kat kawan, lupa birthday hampa, menduakan, mentigakan, meempatkan, bagi hati hampa seperti di cincang di pijak di di caci di lahap. okay over dah hahaha.
So beware! Jangan bagi boys geram sampai depa jadi devvviilll :O

6) They insult people depan depan
Ada ka boys yang kutuk belakang?
"Nii hang tau tak, semalam ayu ngan ayan dok muahmuah kat belajang blok. Nindiaa dok pegangs ana pegang sini eee tak malu kaa. Macam kucing dah aku tengok"
Depa mesti "WOI AYU AYAN TAK MALU KA DOK ROMEN DEPAN RAMAI ORANG??!!"
gila berani, boys aku tabik hampa! Besides, boys tak gossip! Ohh miraclenya hampa!

7) "Girls in university, Boys in pusat serenti"
Statement biasakan? But if you look at it in the bright side.
Boys bukannya melimpah kat pusat serenti sangat pun, They just love to have fun!
You know, take drugs, smokes, shishas, and all? And depa taktau cover sangat.
So bila dah tertangkap tuu, hahaha memang kena sumbat leeeerrrr D:

8) Boys ada keturunan tikus mondok
Seriously guys! Whats with the pewwitt pewwitt and tak reti la bunyik ni. Alaa yang mulut muncung boleh gantung hanger then dok cwiitt cwiit tu la.
Takdak cara lain ka nak ngorat girls? "Hey beautiful, can i have ur num?"
Haa ni baru gentleman. Ni tak dok cwitt cwitt serupa kami ni kuceeenng.
Miaaoowwwwww, ehh ehh apa ni. Naughty lah awak :O AHAHAH

9) Their omg hair
Actually, boys are obsessed about hair more than girls :| Betoii wehhh
Cuba tengok rambut boys, pernah tak lepiaq macam rambut girls yang malas basuh?
Mesti pacak bak ultraman trojen dan yang seangkatannya dengan nya punyaa.
Tak pun trend justin bibiaq tuu, nahhhh tudia tutup mata. Jalan langgaq tiang then salahkan tiang kecik sangat awat tiang tu kat situ. Haha -__-"

10) Last but not least, They can manipulate girls EASILY!
Ni favourite niii, hahaha. Perasan tak boys senang manipulate girl?
"Awakk, lawa lah awak" *kembang dah kembang dah* "Suka tengok mata awak"
Hahhh depa cakap macam tu ja, tudiaa dari rambut kaki hidung telinga habih cayaq.
Lepas tu semua boy tu cakap haa betoii betoii. Dah kena manipulate derrr.
Kawan kutuk sikit, "DEY PODDAH, MULUT JAGA SEBELUM AKU STAPLER SAMPAI TAKBOLEH BUKAK DAH KOT!!"

Okay dah, kang ada jaa mulut mulut yang nak mengata kan kat post ni?
Heyy dah tau tak suka benci meluat aku gedik aku bitch, JANGAN LA BACA :|
Ni tak dok click cursor pi bawah lagiiii, bawah lagii, bawah lagiii.
Hahaha idiot :p okay done byebyeeeee

6 comments:

  1. Nice gilaa.Tambah lagi part uniform tu.Haha. (:

    ReplyDelete
  2. Hahahaha thanks :D Keep on following, lepas ni banyak lagi :OO haha

    ReplyDelete
  3. Haha i loveeeeeeeeeeeee this post !

    ReplyDelete
  4. oh kay now i'm seriously gonna follow ur blog, nice!!!

    ReplyDelete